Samlet inn 26 000 kroner på 2 uker

Samlet inn 26 000 kroner på 2 uker

Torsdag, 2 Mars 2023 Digital Dugnad

“Dette var jo bare gøy”, sier styreleder Roald Krossøy.

Strusshamn Musikkforening er et av Norges aller beste janitsjarkorps og holder til på Askøy utenfor Bergen. Korpset forbereder seg nå til NM Janitsjar i Trondheim hvor de skal konkurrere mot de aller beste i elitedivisjonen. Pengene korpset fikk inn kommer godt med når et stort korps skal ut på reise. 

“Dette var jo en dugnad som krever lite innsats fra medlemmene, det var jo bare å gjøre et par trykk på mobil eller pc”, sier Krossøy. 

Digital dugnad er en innsamling der korpset kan selge digitale skrapelodd.

Det er en ny superenkel og rask måte å samle inn penger. Det påløper ingen kostnader for korpset å gjennomføre en innsamling. På bare et par minutter kan korpset være i gang med en innsamlingskampanje.

Fikk inn mer enn de hadde håpt på

“Vi håpte på 20 000 kroner som et resultat, men vi klarte litt over 26 000 kroner. Det er jo helt fantastisk", sier Krossøy som virker veldig fornøyd med resultatet. 

Arrangementskomiteen mente at siden korpset nå brukte Styreportalen, var det naturlig å velge Digital Dugnad. “Det er enkelt å komme i gang og vi fikk god hjelp hele veien”, sier Krossøy. 

Enkel og gøy dugnad

Krossøy sier også at de brukte både Tutti og øvelsene til å formidle informasjon om innsamlingen. Korpset opplyste også om hvem som hadde solgt mest lodd underveis for å få litt spenning om dette. “Vi synes denne digitale dugnaden var gøy, og vil gjerne gjøre den igjen ved en senere anledning”, avslutter Krossøy. 

Vi i Styreportalen gratulerer med vel gjennomført kampanje og ønsker korpset lykke til i NM.

Vil du vite mer om Digital dugnad?

Søk